• Facebook
  • Instagram

OBS!! TOSPANN-KONSERTEN/MESTERKLASSER 2020 har grunnet Corona-situasjonen blitt utsatt fra høsten 2020 til høsten 2022. 
Skriv deg opp her... for å motta vårt nyhetsbrev.

Plakat NOVEMBER2020 m program_web.jpg
Co-medlemmer15% rabatt på konserter arrangert av PALKO & Co.   
TOSPANN-Konserten og MESTERKLASSER:
Hvert år arrangerer PALKO & Co TOSPANN-KONSERT, Benedicte i samspill med én utvalgt musiker. I forbindelse med denne konserten arrangeres også MESTERKLASSER for unge musikere. 

Vårt motto for å kunne delta er «HVIS DU VIL, FÅR VI DET TIL!»
HVEM KAN DELTA PÅ MESTERKLASSENE? 
Takket være sponsorene våre er mesterklassene et gratis tilbud til musikkinteresserte i alle aldre: elever ved musikkskoler og musikklinjer, studenter ved universitetet og unge profesjonelle musikere hovedsaklig fra Rogaland, eller med tilknytning til regionen.. Du er velkommen til å ha med egen pianist dersom du trenger akkompagnement. Benedicte er og tilgjengelig for samspill i enkelte verk. 
 
SØKNADSFRIST:
Vi belønner deg som er tidlig ute med påmelding. Det er begrenset plass, så skriv deg opp her hvis du er interessert, så pusler vi sammen timeplanen og deltagerlisten i løpet av tidlig høst. Vi ønsker at så mange som mulig skal få delta.
 
TRANSPORT TIL KULTURBRUKET 44/4 PÅ BRU:
Dersom dere er mange som deltar, så får vi gratis busstransport fra Stavanger til Bru. Det blir et felles lunchmåltid for alle deltagerne lørdag og søndag.
 
KONSERT:
En enkel avslutningskonsert søndag er under planlegging.
 
SØKNADSSKJEMA:
Meld deg på her.
 

FIOLINIST MIRIJAM CONTZEN var gjest ved festivalen min i Sevilla i 2011 med stor suksess! Sørg for å reserverer datoen for vår Tospann-konsert på Bru! Mirijam er en spesiell musiker, lidenskapelig, og interessert i all slags repertoar. Vi har forberedt et unikt program som vi ser frem til å dele sammen, og med publikum.

 

Mirijam og jeg deler også en spesiell pedagogisk interesse, og Mirijam underviser til daglig i fiolin ved Universität der Künste i Berlin. Du var kanskje på konserten hennes med SSO i Stavanger i februar i år? Nå kan du bli kjent med henne på Bru!

Les mer om Mirijam på: www.mirijamcontzen.com

Les biografi her.

BENEDICTE PALKO er født og oppvokst i Stavanger, har flere års studier bak seg i Oslo, København og USA, og har siden 2002 hatt fast tilhold i Sevilla, Spania. Kammermusikk, og å knytte mennesker sammen rundt musikken er det hun brenner for. Siden 2004 er Benedicte fast ansatt, og underviser i kammermusikk ved Musikkhøgskolen i Baskerland, www.musikene.net, nord i Spania, og inviteres til piano masterclasses ved skoler og private kurs i hele Spania. Hennes egen kammermusikkfestival i Sevilla, www.festivalturina.com, er blitt en av Europas mest anerkjente. 

Les mer om Benedicte på  www.benedictepalko.com / Portrett intervju på  Youtube her.  /  Les biografi her.

KONTAKT:
E-post: palkocobru@gmail.com
Vedr. billettsalg og logistikk ved arrangement: post@kulturbruket.no

Organisasjonsnummer: 923 314 873
Kontonummer Sandnes Sparebank: 32600880585

Flotte sponsorer med tro på PALKO & Co:

logoer plakater_komplett_edited.png