top of page
Adresse: Låven, Kulturbruket 44/4
- Entré kr. 300,-

  Studenter og ungdom opp til 18 år: kr. 175,-
  Med Aftenbladets fordelskort: 250,-

- Varighet ca. 1t og 40 min, inkludert pause.
- Drøs og mulighet for kjøp av drikke og snacks.

- Adgang for rullestol
mirijam_benedicte.png

2022
TOSPANN-KONSERT 11. november, kl. 19:00
Mirijam Contzen fiolin / Benedicte Palko piano

Program " MYSTIKK"
Christian Sinding: Suite im alten Stil, op. 10
Robert Schumann: Sonate for fiolin og klaver, nr. 2, d-moll, op.121
PAUSE

Ernest Bloch: Fiolinsonate nr. 2, "Poème Mystique"
Pancho Vladigerov: "Ratschenitza", Bulgarsk Parafrase op. 18, nr. 2


Programmet spenner over alt fra komponistenes inderlige bønn,
til bulgarsk fyrverkeri med skeive rytmer. Disse musikerne sparer ikke på kruttet!

Flokk-medlemmer får 15% rabatt på konsertbilletten.

Som vanlig - PROGRAMMET ROMMER ALLE

FARGER OG FØLELSER. Stol på oss!

MESTERKLASSER 12.-13. november

A3 PLAKAT_Tospann2022.jpg
PÅMELDINGS SKJEMA MESTERKLASSER: Meld deg på her.
Last ned PDF med detaljert informasjon


TOSPANN-KONSERTEN og MESTERKLASSER:
Hvert høst arrangerer PALKO & Co TOSPANN-KONSERT, Benedicte i samspill med én utvalgt musiker. I forbindelse med denne konserten arrangeres også MESTERKLASSER for unge musikere. Vårt motto for å kunne delta er «HVIS DU VIL, FÅR VI DET TIL!»

HVEM KAN DELTA PÅ MESTERKLASSENE? 
Alle aldersgrupper kan delta. Du kan delta med solorepertoar eller kammermusikk, og vi tar i mot alle typer soloinstrument og kammermusikkgrupper. Takket være sponsorene våre er mesterklassene et gratis tilbud til musikkinteresserte i alle aldre: elever ved kulturskoler og musikklinjer, studenter ved universitetet og unge profesjonelle musikere. Du er velkommen til å ha med egen pianist dersom du trenger akkompagnement. Benedicte er og tilgjengelig for samspill i enkelte verk. 
 
SØKNADSFRIST: 10. okt, deretter fylles ledige plasser etter tur.
FRIST FOR ØNSKE OM Å SPILLE MED BENEDICTE: 26. sept.

Vi belønner deg som er tidlig ute med påmelding. Det er begrenset plass. Send inn søknadsskjemaet hvis du er interessert, vi ønsker at så mange som mulig skal få delta. Det tilbys ikke pianist til de som har behov for akkompagnatør. Benedicte er tilgjengelig som pianist for noen av de hun underviser.
 
TRANSPORT TIL KULTURBRUKET 44/4 PÅ BRU:
Dersom dere er mange som deltar, får vi gratis busstransport fra Stavanger til Bru. Det blir et felles lunchmåltid for alle deltagerne lørdag og søndag.

TILHØRERE:
Interesserte kan delta som passiv deltaker. Send oss en epost med navn og mobilnummer, så blir du informert om timeplanen, palkocobru@gmail.com.

 
KONSERT:
Mesterklassene avslutter med konsert for deltakerne søndag ettermiddag. 

Musikere 2022

FIOLINIST MIRIJAM CONTZEN var gjest ved Benedicte sin kammermusikkfestival i Sevilla i 2011 med stor suksess! Sørg for å reserverer datoen for Tospann-konsert på Bru! Mirijam er en spesiell musiker, lidenskapelig, og interessert i all slags repertoar. 

Mirijam Contzen er høyt verdsatt av den internasjonale musikkverdenen som solist, kammermusiker, festivalsjef og lærer. Spillet hennes kombinerer storhet og teknisk mestring for å skape overbevisende raffinerte tolkninger. Mirijams særegne klang og unike uttrykkskraft vitner om en dypt individuell musikalsk forståelse.

 

Mirijam har også en spesiell interesse for pedagogikk, og til daglig har hun sto suksess som fiolinprofessor ved Universität der Künste i Berlin. Du var kanskje på konsert da hun var solist med SSO i Stavanger? Nå kan du bli kjent med henne på PALKO & Co på Bru!

Les mer om Mirijam på: www.mirijamcontzen.com

Les biografi her.

BENEDICTE PALKO er kunstnerisk leder for PALKO& Co på Kulturbruk 44/4, født og oppvokst i Stavanger og har flere års studier bak seg i Oslo, København og USA. Benedicte har siden 2002 hatt fast tilhold i Sevilla, Spania.

 

Benedicte er lidenskapelig opptatt av kammermusikk og er etterspurt som pedagog. Benedicte underviser i kammermusikk ved Musikkhøgskolen i Baskerland, Spania. Hun inviteres ofte til piano, og kammermusikk masterclasses ved offentlige skoler og private kurs i Spania, Europa og Asia, sist ved Mozarteum i Salzburg. Hennes egen kammermusikkfestival i Sevilla, www.festivalturina.com, er blitt en av Europas mest anerkjente. Hennes faste samspillspartenere er bl.a. Philippe Graffin, William Coleman, Salavado Bolón og Paco Varoch...

 

Siden 2004 er Benedicte fast ansatt, og underviser i kammermusikk ved Musikkhøgskolen i Baskerland, www.musikene.net, nord i Spania. Benedicte inviteres til piano, og kammermusikk masterclasses ved skoler og private kurs i Spania, Europa og Asia, sist ved Mozarteum i Salzburg. Hennes egen kammermusikkfestival i Sevilla, www.festivalturina.com, er blitt en av Europas mest anerkjente. 

Les mer om Benedicte på  www.benedictepalko.com

Portrett intervju på  Youtube her.  /  Les biografi her.

  • Facebook
  • Instagram

KONTAKT:

E-post: palkocobru@gmail.com
Vedr. billettsalg og logistikk ved arrangement: post@kulturbruket.no

Organisasjonsnummer: 923 314 873
Kontonummer Sandnes Sparebank: 32600880585

Motta vårt nyhetsbrev

Takk for at du følger PALKO & Co!

Flotte sponsorer med tro på PALKO & Co:

SANDNES SPAREBANKs GAVEFOND

INGE STEENSLANDS STIFTELSE

STØTTET AV KULTURRÅDET 

ROGALAND FYLKESKOMMUNE

STAVANGER KOMMUNE

bottom of page