Bli med i Flokken - PALKO & Co...
PUBLIKUM 14_edited.jpg

©PALKO& Co 2019

Slik gikk det meg da. Og slik går det meg nu

på min daglige regnbuejakt.

Den viker som før. Og jeg burde vel snu?

Nei, vit at det kan hverken jeg eller du 

når vi først er i skjønnhetens makt.

André Bjerke: Fra "Regnbuen», 1946.

 

"PALKO & Co" er registrert som en frivillig forening, og vil finansiere foreningens virksomheten gjennom medlemskontingent, offentlige tilskudd, private sponsorer, og billettinntekter. «PALKO & Co» starter i det små, kanskje ønsker vi ikke å vokse oss så store i omfang, men innholdet vil være av beste merke. 

 

Alle arrangement i prosjektet foregår på gårdsbruk 44/4 på Bru, i Rennesøy. Og som kjent, på et levende bruk trengs det både fóring, transport, belønning og hardt arbeid før noe kan høstes. Her kan DU bidra ved å ta aktiv del i Co-Flokken som medlem.

 

 

HVORFOR BLI MEDLEM I FLOKKEN?

Som Flokk-medlem gir du "PALKO & Co" mulighet til å opparbeide en forutsigbar økonomi for å kunne gjennomføre ulike prosjekter. Bidraget gjelder for et kalenderår. Du får informasjon om billettsalg før vanlig publikum, og kjøp av billetter til 15% reduksjon i pris på konserter arrangert av PALKO & Co. Via nyhetsbrev får du informasjon om prosjekter, konserter og mesterklasser på epost en gang i blant, og ikke minst ønsker vi at Flokk-medlemmene vil bidra til et stabilt og varmt publikum! 

 

HVILKET FLOKK-MEDLEM ØNSKER DU Å VÆRE?

  • Palko-Flokk: kr. 300,- (per person)

  • Palko-Budeie, eller Palko-Bonde: Donasjon på kr. 1.000,- (per person)

  • Palko-Storkar: Beløp over kr. 4.000,- 

 

HVORDAN BLI MED I FLOKKEN?

Dersom du ønsker å bli med i flokken, må du gjøre følgende:

1: Fylle ut skjemaet her.

2: Betale kontingenten via bankoverførsel*. Huske å merke overføringen med navnet ditt.

PALKO & Co Kontonummer: Sandnes Sparebank 32600880585

3: Vi bekrefter medlemsskapet så snart vi mottar kontigenten på konto.

* Kontingenten gjelder for ett kalenderår.

 

Co-ENE

"Co" står for alle ledd som er nødvendig for å kunne ha en felles musikkopplevelse, alt fra musikere, familie og venner til vertskap, sponsorer, publikum. "PALKO & Co" vil invitere musikere som ønsker å dele musikken sammen med publikum, og sammen med hverandre.

 

PALKO & Co vil skape musikalske opplevelser som berører og gjør en forskjell ispedd natur, litteratur og gastronomi. Vi ønsker å presentere både norske og internasjonale musikere som «tar seg tid» til å være tilstede i det som skjer, og som er i stand til å formidle det som finnes mellom notelinjene som gjør kunst uforklarlig. PALKO & Co vil arbeide for å skape en møteplass for utøvere uavhengig av alder og nasjonalitet. Vi inviterer publikum uten krav til forkunnskap om klassisk musikk. Litteratur, opplevelser for ganen og andre sprell vil også bli en del av PALKO & Co.

 

Ekte musikk trenger tid. Tid til å utvikle seg, tid til fordypning, tid til å kommunisere og tid til å skape tillit. PALKO & Co jakter på de store musikkopplevelsene gjennom tett kontakt mellom utøvere og publikum. Den levende kammermusikken skaper unike, musikalske øyeblikk mellom musikere, publikum og omgivelser. 

 

PALKO & Co holder til på øya Bru i Ryfylke. Hit kommer du lett tilgang både fra Stavanger-regionen i sør og øyene lenger nord. Til deg som ønsker å være publikum, og sådan en uvurderlig «Co», trengs det kun at du ønsker å lytte og oppleve.

 

 Prosjektet er til for deg! 

OM DEN FRIVILLIGE FORENINGEN «PALKO & Co»

KONTAKT:

Epost: palkocobru@gmail.com

Vedr. billettsalg og logistikk ved arrangement: post@kulturbruket.no

Organisasjonsnummer: 923 314 873

Kontonummer Sandnes Sparebank: 32600880585

NYHETSBREV:

logoer plakater_1.gif

Flotte sponsorer med tro på PALKO & Co: