MUSIKERE     PROGRAM    PRAKTISK INFO    BILLETTER    CO-MEDLEM    VERTSKAPET    KULTURBRUK 44/4    HISTORIE    KONTAKT            NO | ENHOME

  • Facebook
  • Instagram

Co-medlemmer får tilgang til programmet før det offentliggjøres, i tillegg til 15% rabatt på konserter arrangert av PALKO & Co. Detaljert program slippes for publikum samtidig med at billettene legges ut for salg våren 2020. 

Juni-Happening byr på publikumsaktiviteter både før og etter konsertene, og Tospann-konserten byr på masterclass med PALKO/CONTZEN for interesserte, unge musikere i alle aldre, inkludert universitetsnivå og unge profesjonelle, både kammermusikkgrupper og individuelle musikere. Meld deg på nyhetsbrev her for mer informasjon, og merk datoene i kalenderen.

FIOLINISTEN PHILIPPE GRAFFIN, fransk, og kanskje en av de mest anerkjente fiolinister i verden.  I Sevilla har Philippe vært på besøk på min "Festival Turina", men jeg traff ham allerede i 2000, da vi begge var invitert til Truls Mørk sin festival i Stavanger.

 

Philippe er på alle verdens scener, men like gjerne i klasserommet for å undervise. Han har startet, og leder flere kammermusikk festivaler. Philippe deler Benedicte sin filosofi om å spille for et bredt publikum, og ærlig dele kunnskap med unge musikere. Philippe har og en stor interesse for ukjente verk, og er spesielt dedikert til komponisten Ysaÿe.

 

​Søk etter Philippe Graffin på web´en, så får du opp mye mer! Les biografi her.

BRATSJISTEN LARS ANDERS TOMTER trenger ingen introduksjon for dere som er vant til å gå på konsert, han er en ener i verden på instrumentet sitt. Og for dere som ikke kjenner ham: Lars Anders ruver i terrenget både som musiker, pedagog ved Norges Musikkhøgskole, og som kunstnerisk leder for flere internasjonale kammermusikk festivaler. Jeg husker jeg spillte en Beethoven sonate for ham da jeg studerte i Oslo, for mer enn, ja, for mange år siden...... Nå er anledningen her for å spille sammen profesjonelt for første gang, noe jeg ser frem til med stor glede og beundring.

Les mer om Lars Anders på hans festivalweb: 

https://fjordclassics.com/artist/lars-anders-tomter/

Les biografi her.

CELLISTEN SANDRA LIED-HAGA, er en av Norges fremste, unge musikere, vinner av Equinors talentstipend 2019,  og det blir fantastisk kjekt for meg å bli kjent med henne for første gang på Bru! Sandra begynte å spille cello da hun var bare 3 år gammel! I Norge har hun vunnet åtte første premier, og er tatt under vingene av bl.a. Anne-Sophie Mutter Foundation. Sandra er opptatt med konserter i Norge og utenlands, samt masterstudier, men hun har både tid og lyst til å komme til Bru! Gled deg :)

Les mer om Sandra på https://www.sandraliedhaga.com

Les biografi her.

FIOLINIST MIRIJAM CONTZEN var gjest ved festivalen min i Sevilla i 2011 med stor suksess! Sørg for å reserverer datoen for vår TOSPANN-Konsert på Bru! Mirijam er en spesiell musiker, lidenskapelig, og interessert i all slags repertoar. Vi har forberedt et unikt program som vi ser frem til å dele sammen, og med publikum. Mirijam og jeg deler også en spesiell pedagogisk interesse, så hvis du ønsker å få råd og inspirasjon, kan du registrere deg på masterclassene våre, som finner sted dagene etter konserten. 

Les mer om Mirijam på https://www.mirijamcontzen.com

Les biografi her.

PIANISTEN BENEDICTE PALKO er født og oppvokst i Stavanger, har flere års studier bak seg i Oslo, København og USA, og har siden 2002 hatt fast tilhold i Sevilla, Spania. Kammermusikk, og å knytte mennesker sammen rundt musikken er det hun brenner for. Siden 2004 er Benedicte fast ansatt, og underviser i kammermusikk ved Musikkhøgskolen i Baskerland, www.musikene.net, nord i Spania. Hennes egen kammermusikkfestival i Sevilla, www.festivalturina.com, er blitt en av Europas mest anerkjente. Nå står opplevelser på Bru for tur! 

Les mer om Benedicte på  www.benedictepalko.com / Portrett intervju her.  /  Les biografi her.

KONTAKT:

Epost: palkocobru@gmail.com

Organisasjonsnummer: 923 314 873

Kontonummer Sandnes Sparebank: 32600880585

NYHETSBREV:

www.benedictepalko.com/palkoco

©benedictepalko2020

Flotte samarbeidspartnere med tro på PALKO & Co:

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now