OBS!! JUNI-HAPPENINGEN 2020  blir flyttet til Juni 2021 grunnet Corona.  Dato og innhold vil bli annonsert.  TOSPANN-Konserten 2020 blir også flyttet til 2021. Skriv deg opp her... for å motta vårt nyhetsbrev.

“PALKO & Co” på Kulturbruk 44/4 på øya Bru i nye Stavanger kommune (Rennesøy), i et kulturlandskap som strekker seg fra kyst til kyst, med jord som har gått i arv gjennom generasjoner. Himmelen er høy, graset godt. Fra 2020 får også Stavanger by æren av å være samme kommune som dette fantastiske øyriket!

 

Etter presentasjonskonserten i juni 2019, er PALKO & Co nå blitt et prosjekt og en filosofi. "Co" står for alle ledd som er nødvendig for å kunne ha en felles musikkopplevelse, alt fra musikere, familie og venner som støtter opp, vertskap, sponsorer, publikum... Vi inviterer musikere som har gjort inntrykk, som vi ønsker at publikum skal få oppleve, og musikere som ønsker å oppleve sammen med publikum, og sammen med hverandre. 

 

PALKO & Co 2020 består av to årlige kammermusikkprosjekt; "JUNI-HAPPENING" og "TOSPANN-KONSERT + MESTERKLASSER", med tilhold på KULTURBRUK 44/4, og med planer om tre prosjekt fra og med 2021. Natur, nærvær og gode mennesker sørger for kammermusikk i de aller beste omgivelser. “PALKO & Co” ønsker å nå inn til kjernen av musikken, fri for staffasje og overfladiske kunstnermøter, og nå et godt og blandet publikum. Spesielt glade blir vi for de som hiver seg utpå og dykker ned i kammermusikkens verden for første gang! 

 

Litteratur og opplevelser for ganen vil og være en del av PALKO & Co, i tillegg til prosjekt for unge musikere. Kom for det ene eller det andre :)

Hva du vet, eller kan om musikken er mindre viktig, men å lytte til musikk er noe de fleste av oss både kan, og har glede av. Det er faktisk også det musikerne gjør under konsertene, de lytter - til musikken, til hverandre og til publikum. PALKO & Co har ingen kleskode og ingen konsertetikette, og vi har planer for både tursti, naust og låve.

Låven på 300 kvadratmeter er ombygd for konsert og konferanse. Gjennom hele eiendommen på tre kilometer går en sti som åpnet for allmennheten i 2008. Stien snor seg forbi kulturminner, gjennom skog og beitemark. Langs stien ligger landskapskunst fra prosjektet "Horisonter og fragmenter", ypperlig for å kombinere tur, kunst og musikk. Prosjektet var en del av Stavanger europeisk kulturhovedstad 2008. (se kunstverkene her). Kombinert med musikk, tekst og gastronomi får du PALKO & Co.

 

Velkommen til PALKO & Co!

Benedicte Palko, Kunstnerisk Leder.

NRK ROGALAND 18 juni 2019.mp3LAUGALAND & ELLINGSEN
00:00 / 06:37
 

“Music speaks for itself - if we give it the chance.” 

(Yehudi Menuhin)

PROGRAM JUNI-HAPPENING 2020:

BRIDGE / BRUSTAD / BRAHMS / GRIEG / SHOSTAKOVICH / DVORAK

GRAFFIN / TOMTER / LIED HAGA / PALKO

RENBERG / RYFYLKEKOKKEN

Detaljer for JUNI-HAPPENING 2020

 

PROGRAM TOSPANN-KONSERT NOVEMBER 2020:

 

SINDING / SCHUMANN / BLOCH / VLADIGEROV

CONTZEN / PALKO

Detaljer for TOSPANNKONSERT og MESTERKLASSER

PROGRAMMET ER INNOM ALLE

FARGER OG FØLELSER. 

Stol på oss!

 

Du trenger ikke noen som helst forkunnskap for å komme på konsert. Tørr du hive deg utpå?

Du drar garantert ikke uberørt fra  

“PALKO & Co” og KULTURBUK 44/4!

BILLETTER

Billettsalget er åpent.

Du kan kjøpe billetter via programsiden.

OBS! Festmiddag med Ryfylkekokken har første påmeldingsfrist 15. april.

Spesielle priser og fordeler for de som ønsker å bli medlem i Co-Gruppen.

2020 blir en happening for mer enn bare ørene....

.

PRAKTISK INFORMASJON​

Det finnes parkeringsplass ved Låven, og publikum er hjertelig velkomne til å ta plass i salen en halv time før konsertstart. Det vil bli mulig å kjøpe billetter ved inngangen og online. Enkel adkomst for rullestol.

Ankomst i bil er enklest. Det tar ca 20 minutter fra Stavanger sentrum til Lomberveien 10, 4158 Bru. Følg E 39 til Sokn og ta av til Bru rett etter Byfjordtunnelen. Deretter første til høyre. Kjør 3 km til kaien på Bru. Hold til høyre og følg skiltene mot Kulturbruk 44/4.

Etter konsertene inviteres publikum til drøs og enkel servering og drikke, det setter både musikere og vertskap stor pris på!

INNTRYKK 2019

Brit Harstad Sværen

Veldig fin konsert med Palko&Co på Bru i går kveld! Fint program, dyktige musikarar, masse folk og god stemning!

Mette Solheim

Fantastisk konsert

Jan Inge Almås

Fantastisk konsert! Og det mye omtalte "flygelet på Bru", fikk ut det beste i seg, takket være Benedicte Palko´s særegne evne til å elte seg inn i hamrenes dypere lag, slik at de vakre ingrediensene fikk komme fram i rik flora. Det skal sies at flygelet har klare svakheter, det er jo gammelt, men det er definitivt de gode egenskapene som for min del vil bli husket fra denne konserten! Benedicte klarte å tilpasse seg instrumentet på en forbilledlig måte, og fikk det til å synge ut i låven!

Sigvart Østrem

Takk for fin konsert med spennande program!

Ragnhild Oxfjell

Det var fantastisk å være der, å høre på konserten og kjenne på den fine stemningen der! Alle var så begeistret! En fantastisk opplevelse! Takk til Palko & co! Konserten var magisk!

Tomas Nesheim

Storkoste meg. Gleder meg til neste år

Sigrid Bø Grønstøl

Herleg musikk!

Møyfrid Bjorland

Takk for en ubeskrivelig konsert på låven!

 

VERTSKAPET

Herlige Inger Lise og Magnus!! Vertskap og skapere av KULTURBRUK 44/4.

 

Sjelden føler man seg så velkommen som på Bru, som musiker, kunstner og publikum. I et landskap som forener det hverdagslige og det uforklarlige skaper de en møteplass og grobunn for opplevelser som risikerer å gjøre å gjøre noe med deg som menneske...

 

Det er godt å være på Bru!

www.kulturbruket.no

KULTURBRUK 44/4

 

KONTAKT:

Epost: palkocobru@gmail.com

Organisasjonsnummer: 923 314 873

Kontonummer Sandnes Sparebank: 32600880585

NYHETSBREV:

Flotte samarbeidspartnere med tro på PALKO & Co:

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now