2019

NRK ROGALAND 18 juni 2019.mp3LAUGALAND & ELLINGSEN
00:00 / 06:37

BENEDICTE PALKO er pianist, født og oppvokst i Stavanger, har flere års studier bak seg i Oslo, København og USA, og har siden 2002 hatt fast tilhold i Sevilla, Spania. Kammermusikk, og å knytte mennesker sammen rundt musikken er det hun brenner for. Siden 2004 er Benedicte fast ansatt, og underviser i kammermusikk ved Musikkhøgskolen i Baskerland, www.musikene.net, nord i Spania. 

Hennes egen kammermusikkfestival i Sevilla, www.festivalturina.com, er blitt en av Europas mest anerkjente. Nå står opplevelser på Bru for tur! 

Les mer om Benedicte på  www.benedictepalko.com

Portrett intervju her.

FIOLINISTEN NICOLAS DAUTRICOURT er en franskmann med stil, og kanskje den mest positive personen på denne jord! I tillegg spiller han guddommelig på sin Stradivarius fiolin, og ikke er han snau på å spille jazz og Piazzolla heller…

 

Halve året reiser han rundt i verden for å spille konserter, han har vært i Sevilla opptil flere ganger, og han er et naturlig valg for å være “Bru-bygger” og åpne ballet for “Palko & Co.”

 

Les mer om Nicolas på www.nicolasdautricourt.com

CELLISTEN SALVADOR BOLÓN EDO, blant venner bare kalt Voro, er en av Spanias fremste, unge utøvere. Han “fant” jeg da han var elev i min kammermusikk klasse ved “Musikene”, og han har siden blitt en kjær venn og samspillspartner. 

Voro er like positiv som Nicolas, og kammermusiker på sin hals. Han jobber også fast i orkesteret i “Palau de Les Arts” i Valencia og inviteres ofte til London Symphony Orchestra med Simon Rattle. 

Les mer om Voro på https://www.festivalturina.com/salvadorbolon-en

INNTRYKK 2019

Brit Harstad Sværen

Veldig fin konsert med Palko&Co på Bru i går kveld! Fint program, dyktige musikarar, masse folk og god stemning!

Jan Inge Almås

Fantastisk konsert! Og det mye omtalte "flygelet på Bru", fikk ut det beste i seg, takket være Benedicte Palko´s særegne evne til å elte seg inn i hamrenes dypere lag, slik at de vakre ingrediensene fikk komme fram i rik flora. Det skal sies at flygelet har klare svakheter, det er jo gammelt, men det er definitivt de gode egenskapene som for min del vil bli husket fra denne konserten! Benedicte klarte å tilpasse seg instrumentet på en forbilledlig måte, og fikk det til å synge ut i låven!

Sigvart Østrem

Takk for fin konsert med spennande program!

Ragnhild Oxfjell

Det var fantastisk å være der, å høre på konserten og kjenne på den fine stemningen der! Alle var så begeistret! En fantastisk opplevelse! Takk til Palko & co! Konserten var magisk!

Tomas Nesheim

Storkoste meg. Gleder meg til neste år

Sigrid Bø Grønstøl

Herleg musikk!

Mette Solheim

Fantastisk konsert

Møyfrid Bjorland

Takk for en ubeskrivelig konsert på låven!

KONTAKT:

Epost: palkocobru@gmail.com

Organisasjonsnummer: 923 314 873

Kontonummer Sandnes Sparebank: 32600880585

NYHETSBREV:

Flotte samarbeidspartnere med tro på PALKO & Co:

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now