top of page
NRK ROGALAND 18 juni 2019.mp3LAUGALAND & ELLINGSEN
00:00 / 06:37

"Music speaks for itself - if we give it the chance". 

Yehudi Menhuin.

Portrett_1_benedicte_red_reduced.jpeg
58842347_10156018297672624_5735800326976

"PALKO & Co" består av to årlige kammermusikkprosjekt; "JUNI-HAPPENING" og "TOSPANN-KONSERT + MESTERKLASSER". Konseptet er unikt. Det er et prosjekt som kombinerer musikk, natur, refleksjon, blomster installasjon, musikalsk gjestebud og mesterklasser. Alle disse uttrykkene bygges rundt opplevelsene som konsertprogrammet gir de inviterte deltakerne. Skuldrene er lave, du kan komme i bil, kajakk, rullestol - musikerne, vertskap og frivillige er tilstede og nære for publikum. Prosjektet er skapt med frivillig hjelp, med et ønske om å åpne opp for et bredt publikum, skape mindre avstand mellom klassisk musikk og et uvant konsert publikum, men med topp musikere og et flott program som også tiltrekker et konsertvant publikum. Alle kan finne en inngangsvinkel til å ha glede av årets Juni-Happening på Bru. “PALKO & Co” har tro på at musikken snakker for seg selv, har ingen kleskode, og ingen spesiell konsertetikette. PALKO & Co jakter på de store musikkopplevelsene gjennom tett kontakt mellom utøvere og publikum. 

“PALKO & Co” holder til på Kulturbruk 44/4 på øya Bru i et fantastisk øyrike i nye Stavanger kommune. Et kulturlandskap som strekker seg fra kyst til kyst, med jord som har gått i arv gjennom generasjoner. Himmelen er høy, graset godt. Låven på 300 kvadratmeter er ombygd for konsert og konferanse. 

 

"& Co" representer alle som er nødvendige for å kunne ha en felles musikkopplevelse - musikere, familie og venner som støtter opp, vertskap, sponsorer, publikum... Ønsker du å bidra litt mer kan du bli FLOKK-MEDLEMstøtte prosjektet økonomisk, og få % på konsertene og konsertpakkene våre.

Natur, nærvær og gode mennesker sørger for kammermusikk og opplevelser i de aller beste omgivelser. 

Kom gjerne for det ene eller det andre :)

Velkommen til PALKO & Co!

Benedicte Palko, Kunstnerisk Leder.

VERTSKAPET

Herlige Inger Lise og Magnus!! Vertskap og skapere av KULTURBRUK 44/4.

 

Sjelden føler man seg så velkommen som på Bru, som musiker, kunstner og publikum. I et landskap som forener det hverdagslige og det uforklarlige skaper de en møteplass og grobunn for opplevelser som risikerer å gjøre noe med deg som menneske...

 

Det er godt å være på Bru!

www.kulturbruket.no

Tresko, finsko.jpg

KULTURBRUK 44/4

  • Facebook
  • Instagram

KONTAKT:

E-post: palkocobru@gmail.com
Vedr. billettsalg og logistikk ved arrangement: post@kulturbruket.no

Organisasjonsnummer: 923 314 873
Kontonummer Sandnes Sparebank: 32600880585

MOTTA VÅRT NYHETSBREV:

Flotte sponsorer med tro på PALKO & Co:

INGE STEENSLANDS STIFTELSE

STAVANGER KOMMUNE

www.palkoco.no
©palko&co2024

bottom of page